Skip to main content

Stress door wiskunde? Dat kunnen we samen voorkomen!

Bijles

Ik geef als ervaren wiskundedocent bijles aan leerlingen van het voortgezet onderwijs. Basis, kader en mavo van klas 1 t/m het examenjaar. Havo en vwo van klas 1 t/m 3. Hogere leerjaren in overleg.
Doordat ik ook les geef weet ik welke eisen er gesteld worden op welke niveaus en dit maakt dat de leerling en ik hieraan geen tijd hoeven te spenderen.

Verder vind ik het erg leuk om de kennis van wiskunde te vergroten en ben ik flexibel in de vorm waarin dat kan, zodat ik maatwerk kan leveren.
Met humor lukt het mij vaak om leerlingen snel voor mij te winnen en op die manier een ingang te vinden in de moeilijkheden en knelpunten die zij ervaren. Hier kan ik dan tijdens mijn bijles op een positief en oplossende manier op inzoomen.

Tevens werk ik voorbereidend op een toets met oefentoetsen, waardoor de puntjes nog even op de spreekwoordelijke i gezet kunnen worden en er met groter zelfvertrouwen aan de toets op school gestart kan worden.

In de ideale wereld zou ik graag één op één werken, maar dan wordt het voor velen financieel onbereikbaar, dus kies ik er voor om in kleine groepjes te werken.

Kosten

Zie je het wel zitten om van een wiskundedocent, met 10 jaar ervaring, professionele bijles te krijgen? Neem dan contact met me op. Dan maken we een afspraak voor de eerste bijles. Deze is vrijblijvend en ter kennismaking.

Een bijles in een groep van maximaal 3 leerlingen kost € 30,00 per leerling per uur.
Betaling van de lessen kan per tikkie worden voldaan. Indien gewenst ontvangt u aan het eind van de maand een betaaloverzicht..

Beschikt u over onvoldoende financiële middelen? Neemt u dan contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Twijfel je nog over mijn bijles?

Maak een afspraak om eens vrijblijvend te komen kijken.

Of app me op 0031642739586